Wij hebben enorm veel ervaring met personeel in de schoonmaakbranche. Schoonmaken is maatwerk en daarom denken wij graag mee met onze samenwerkingspartners en potentiele klanten over de inrichting hiervan. Binnen de schoonmaakbranche hebben wij zowel medewerkers in de reguliere schoonmaak als in de industriële schoonmaak aan het werk.

Reguliere schoonmaak

Onder reguliere schoonmaak verstaan wij alle dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden. Denk hierbij aan het schoonmaken van sanitaire ruimtes en keuken, stofzuigen, dweilen en stofvrij maken van meubilair en werkplekken. Deze schoonmaakwerkzaamheden vinden vaak plaatst bij kantoorruimtes en openbare ruimtes. Onze uitzendkrachten werken ook in steriele ruimtes en clean rooms, denk hierbij aan laboratoria.

Industriële schoonmaak

Binnen de industriële schoonmaak hebben wij partnerships met verschillende toonaangevende schoonmaakbedrijven. Wij zijn actief in verschillende branches: Food; verschillende cacao fabrieken, industrie; het Tata steel terrein, ,energiecentrales; o.a. het AEB terrein. De werkzaamheden hierbij verschillen enorm; het kan gaan om grove werkzaamheden, maar ook om lichte werkzaamheden en alles hier tussen in. Schoonmaken in de industriële sector vraagt om een andere aanpak dan normale werkzaamheden. Wij zijn in het bezit VCU-certificaat en wij bieden de mogelijkheid om de basis PBM te verstrekken aan zijn of haar uitzendkrachten. Wij hebben alle benodigde kennis, protocollen en veiligheid in huis om de industriële sector te bedienen.

schoonmaak
  • Volledig gecertificeerd: NEN-4400 & VCU.
  • Onze kandidaten beschikken altijd over een geldig VCA certificaat.
  • Een vast contactpersoon; 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.
  • Geen taalbarrière; alle kandidaten spreken Nederlands.