Klik Uitzendbureau voorziet u in uw flexibele en vaste personeelsbehoefte.

Vanuit Amsterdam bedienen wij verschillende opdrachtgevers door het hele land. Wij bieden werkgevers concrete oplossingen voor hun specifieke personeelsvraag, en zoeken voor kandidaten naar kansen en uitdagingen op de arbeidsmarkt. Dat doen wij op basis van een persoonlijke benadering en een schat aan kennis en ervaring. 
Klik Uitzendbureau staat voor uitzenden en payrolling. Ons laagdrempelige opzet is overigens een bewuste keuze. Gewoon omdat het past bij het bedrijfscultuur, ambities, missie en visie van Klik Uitzendbureau. Wij gaan tot het uiterste als het gaat om de juiste match te vinden tussen werkgever en werknemer.

Wij bieden banen op ieder niveau en binnen elk vakgebied. Of dit nu gaat om de industrie, techniek, schoonmaakbranche of de bouw is. Het gaat daarbij zowel om ‘dagjeswerk’ en tijdelijke banen, als om langlopende projecten met kans op een vaste aanstelling.

Arbeidsbemiddeling is onze passie en dat doen wij vooral op een persoonlijke manier. Wij geloven in het bouwen en onderhouden van relaties. Wij willen onze opdrachtgevers en de kandidaten écht kennen. Ons werk houdt dan ook niet op na het maken van de juiste match; we streven naar blijvende tevreden werkgevers en blije kandidaten. Daarom kiezen wij voor overzicht, korte lijnen en 24/7 bereikbaarheid. Dat zorgt voor tastbare resultaten, dus dat houden wij graag zo!