Klik Uitzendbureau heeft een tak die zich volledig heeft gespecialiseerd op het gebied van industriële reiniging. Met de tijd hebben wij een grote pool van ervaren industriële reinigers opgebouwd, die in het bezit zijn van een geldig VCA-certificaat. Deze pool van harde werkers staat altijd voor ons klaar en is ten alle tijden inzetbaar.

Als de mogelijkheid er is, worden uitzendkrachten geselecteerd op hun ervaring met industriële reiniging of met soortgelijk werk. Zo werkt u altijd met mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Welke werkzaamheden onze medewerkers ook zullen gaan uitvoeren, dit vindt altijd plaats voorafgaand aan een duidelijke taakomschrijving en –instructie. Zo weet iedereen precies waar hij aan toe is en wat hem te wachten staat.

Omdat industriële reinigers voornamelijk bezig zijn met het industrieel reinigen van gebouwen, installaties, reservoirs, machines en leidingen, brengt dat veel risico’s met zich mee. Daarom is het bij ons een verplichting dat onze medewerkers in het bezit zijn van een geldig VCA-certificaat. Zo weet iedereen in de ruimte hoe zij moeten handelen met eventuele calamiteiten en is iedereen zeker van zijn veiligheid.

Wij streven ernaar om door te groeien tot een van de grootste leveranciers van goed, betrouwbaar personeel in de industriële reiniging. Belangrijke punten van ons beleid zijn veiligheid, kwaliteit, betrokkenheid bij al onze medewerkers. De combinatie hiervan zorgt voor een betrouwbare partner voor iedereen.

industrie-03
  • Volledig gecertificeerd: NEN-4400 & VCU.
  • Onze kandidaten zijn altijd in het bezit van een geldig VCA certificaat.
  • Ad hoc kunnen reageren op last minute aanvragen bij calamiteiten.