Vind excellent housekeeping personeel voor Amsterdamse hotels

De hotelbranche in Amsterdam is booming. Met hoge bezettingscijfers kan het een uitdaging zijn om de hospitality op niveau te houden. Toch is excelleren een optie wanneer we samen een sterk housekeeping team neerzetten. De tevredenheid van de gasten hangt immers voor een belangrijk deel af van de kwaliteiten van het housekeeping team.

Ook Housekeeping uitbesteden in Amsterdam?

De werkdruk van het housekeeping team is hoog, net als de verloopcijfers. Vaak zijn hotels hierdoor genoodzaakt personeel aan te nemen dat eigenlijk niet geschikt is. De housekeeping uitbesteden, samen met de stewarding, zorgt voor een stijging van het service level, brengt rust in de organisatie en bespaart tijd. Mits je bouwt aan een stabiel housekeeping team. Door deze drie stappen te volgen vinden wij mensen die perfect bij je hotel passen.

Werk nu met een housekeeping team dat past bij je hotel

1. We nemen de tijd om te kijken of iemand echt geschikt is voor de baan. Een goede housekeeper weet van aanpakken, heeft oog voor detail, denkt na over de beleving van de gast, kan onder druk werken en is flexibel inzetbaar. Het is zwaar werk wat niet voor iedereen is weggelegd, dus dat moet goed getoetst worden.

2. Bij het screenen van kandidaten kijken we naar hun achtergrond, leeftijd en interesses. Maar ook of ze passen bij de uitstraling van het hotel en hoeveel uur ze willen werken.

3. Verder vragen we altijd wat de kandidaat hiervoor heeft verdiend en waar iemand tot opgeleid is. Zo weten we of iemand kan rondkomen van dit salaris, of dat deze baan slechts iets opvangt voor een korte periode.

Ook bij het uitbesteden van housekeeping ligt de meeste kennis over de experience die de gasten verdienen intern. Om het hospitality niveau te behalen dat past bij het hotel, werken onze medewerkers alleen voor jou. Daarbij geven wij iedereen die voor ons werkt graag een vaste basis. Dit doen we zodat er stabiliteit ontstaat, het personeel steeds meer ervaring opdoet en de verloop laag blijft. Dit alles resulteert in tevreden housekeepers met een goede productiviteit.

Housekeeping uitbesteden is investeren in het hospitality niveau

Investeer in het hospitality niveau van jouw hotel en ga een samenwerking aan met een partij die écht van toegevoegde waarde is voor jouw hotel. Laat niet alleen uitvoerend werk verrichten, maar geef de specialisten ruimte om mee te denken en hun ervaringen en kennis toe te passen. Door een goed housekeeping team op te bouwen, kun je opereren op het service level dat past binnen de Amsterdamse hotelbranche. Drink deze week nog een kop koffie met één van onze specialisten en laat ons meedenken over het opzetten van een stabiel housekeeping team.