Klik Uitzendbureau voorziet verschillende opdrachtgevers door het hele land van technisch personeel. Denk hierbij aan werknemers die gespecialiseerd zijn in: elektrotechniek, werktuigbouwkunde en installatietechniek en van lasser tot engineer en van monteur tot projectleider.

Ingenieursbureaus, machinefabrieken, verspaners, constructiebedrijven, installatiebedrijven en andere technische diensten zijn bij ons aan het juiste adres. Als technisch intermediair is het onze doelstelling om vaklieden aan een nieuwe, vaste of tijdelijke baan te helpen.

Als technische specialist ben je bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het installeren, programmeren en opleveren van alarminstallaties, brandmeldsystemen, camera- en toegangscontrolesystemen. Ook het oplossen van storingen en het plegen van onderhoud behoort tot de dagelijkse praktijk. De specialist heeft ook een belangrijke informerende rol. Klanten zitten vol vragen en verwachten duidelijke instructies. Daarom is het van belang dat er een goede kennis van de industrie aanwezig is. Voor dit allemaal is er een goede communicatie en een brede ervaring nodig. Daarom kiezen wij zorgvuldig ons personeel uit, zodat er geen gebrek is aan kennis van het vak.

Wij stimuleren de ontwikkeling van medewerkers. Als de vacature niet helemaal aansluit bij de opleiding of ervaring van de kandidaat kan er een opleidingen of cursus worden aangeboden.

De techniek is zoals al aangegeven een allesomvattend begrip waarbinnen ontzettend veel verschillende vakdisciplines aanwezig zijn. In onze vacaturebank hebben wij dan ook vele verschillende vacatures. Werken als automonteur, elektromonteur of werken als heftruckchauffeur, het zijn slechts wat voorbeelden van functies. Door efficiënt en snel te schakelen kunnen wij op zeer korte termijn al kandidaten aan het werk zetten in de techniek.

vacatures techniek uitzendbureau
  • Wij hebben een grote pool aan gespecialiseerde kandidaten.
  • Eventuele opleidingen of cursussen zijn mogelijk.
  • Onze pool bevat uitsluitend kandidaten met de benodigde kennis.