Housekeeping Team uitbesteden voor uw hotel in Amsterdam?

housekeeping team hotelDe hotelbranche in Amsterdam is booming. Met hoge bezettingscijfers kan het een uitdaging zijn om uw hospitality op niveau te houden. Toch is excelleren een optie wanneer u samen een consultant van Klik Uitzendbureau een professioneel en productief housekeeping team samenstelt. De tevredenheid van de gasten hangt immers voor een belangrijk deel af van de kwaliteiten van uw housekeeping team.

Hoe stelt u een perfect werkend housekeeping team samen voor uw hotel?
De werkdruk van het housekeeping team is hoog, net als de verloopcijfers. Vaak zijn hotels hierdoor genoodzaakt personeel aan te nemen dat eigenlijk niet geschikt is. De housekeeping en stewarding professioneel uitbesteden, zorgt voor een stijging van het service level en brengt rust in uw organisatie en bespaart tijd. Zo bouwt Klik Uitzendbureau samen met u aan een stabiel housekeeping team. Door de volgende drie stappen te volgen, vinden wij geschikte mensen die een perfect schoonmaakteam vormen dat bij uw hotel past.

Stappenplan voor samenstelling van een goed schoonmaakteam dat past bij uw hotel:
Stap 1. Klik Uitzendbureau neemt de tijd om te kijken of een kandidaat echt geschikt is voor de baan. Een goede housekeeper weet van aanpakken, heeft oog voor detail, denkt na over de beleving van de gast, kan onder druk werken en is flexibel inzetbaar. Het is zwaar werk wat niet voor iedereen is weggelegd, dus dat moet goed getoetst worden.

Stap 2. Bij het screenen van kandidaten kijkt Klik Uitzendbureau naar hun achtergrond, hun leeftijd en de interesses. Maar ook of zij passen bij de uitstraling van uw hotel en hoeveel uur ze willen werken.

Stap 3. Verder vraagt Klik Uitzendbureau altijd wat de kandidaat hiervoor heeft verdiend en waar iemand tot opgeleid is. Zo weten wij of iemand kan rondkomen van dit salaris of dat deze baan slechts iets opvangt voor een korte periode.

Klik Uitzendbureau: ervaren specialisten voor de hotelbranche!
Klik Uitzendbureau is gespecialiseerd in het detacheren en uitzenden van houskeepers voor hotels in de regio Amsterdam. Bij het samenstellen van een goed schoonmaakteam hebben onze schoonmaak medewerkers veel ervaring die ook uw gasten verdienen. Om dit hoge hospitality niveau te behalen en te behouden, werken onze medewerkers alléén voor uw hotel. Daarbij geeft Klik Uitzendbureau iedereen die voor ons schoonmaakwerk verricht graag een vaste basis. Dit doen we zodat er stabiliteit ontstaat, het personeel steeds meer ervaring opdoet en het verloop van medewerkers laag blijft. Dit alles resulteert in tevreden housekeepers met een goede productiviteit.

Housekeeping uitbesteden is investeren in een hoog hospitality niveau
Investeer in het hospitality niveau van uw hotel en ga een samenwerking aan met een partij die écht van toegevoegde waarde is voor uw hotel. Laat niet alleen uitvoerend werk verrichten, maar geef onze specialisten ruimte om mee te denken en hun ervaringen en kennis toe te passen. Door een goed housekeeping team op te bouwen, kunt u opereren op het service level dat past binnen de Amsterdamse hotelbranche. Drink deze week nog een kop koffie met één van onze consultants en laat ons meedenken over het opzetten van een stabiel en toekomstbestendig housekeeping team.

Voordelen voor uw hotel:
• Ontzorging door uitbesteding totale housekeeping
• Klik Uitzendbureau werkt samen met ruim 70 hotels in groot Amsterdam
• Ruim 350 ervaren room attendants met veel kennis en ervaring
• Persoonlijke aanpak door consultants met jarenlange ervaring uit de hotelbranche

Meer weten of wilt u een afspraak plannen?
Stuur een email naar info@klikuitzendbureau.nl of bel 020 235 1180.