Klik Uitzendbureau is een laagdrempelig uitzend- en detacheringsbureau dat een tak heeft dat zich volledig heeft gespecialiseerd in de hotelbranche. Wij werken met ruim 70 hotels samen in regio Alkmaar, Amsterdam, Den-Haag en beschikken over een uitgebreide pool van ervaren en flexibele housekeepers, horeca medewerkers en afwashulpen.

Klik Uitzendbureau bedient verschillende hotels in meerdere regio’s. Door een hoog kwaliteitsniveau, zichtbare dienstverlening, flexibele uitvoering en op maat gemaakte oplossingen verhogen wij de schoonmaakbeleving van uw medewerkers en gasten. Doordat ons personeel zo flexibel is, is er altijd de beschikking over personeel wanneer het nodig is.

Aangezien hotels vaak te maken hebben met bij/afboekingen, zijn wij 24/7 beschikbaar om het juiste aantal kandidaten te leveren. Zelfs op het laatste moment.

Kwaliteit is natuurlijk het belangrijkste punt. Klik Uitzendbureau garandeert de kwaliteit die u als opdrachtgever mag verwachten van een partij dat verantwoordelijk is voor de hygiëne binnen uw hotel. Omdat wij met meerdere hotels samen werken, zijn wij goed op de hoogte van alle ins en outs voor het reinigen van hotelkamers.

In de horeca draait het veelal om de belevenis van de gasten. Wij vinden het dan ook erg belanrijk dat de gasten worden benaderd met een vriendelijke, klantgerichte en persoonlijke instelling. Daarom leveren wij in de horeca de representatiefste kandidaten.

U zet enkel personeel in op het moment dat u daar behoefte aan heeft. Dit scheelt natuurlijk enorm in de kosten, omdat u geen vaste krachten meer hoeft aan te nemen. U kunt er ook voor kiezen om de gehele schoonmaak aan ons over te dragen, hierbij nemen wij uw totale zorg uit handen waarbij u tot op de cent nauwkeurig de kosten per kamer kunt berekenen.

vacature housekeeper hotel
  • Grote pool aan ervaren kandidaten.
  • 24/7 bereikbaar om het juiste aantal kandidaten te leveren, ook op het laatste moment!
  • Altijd de meest representatieve kandidaten.
  • Altijd de beste en meest gemotiveerde kandidaten.