Klik Uitzendbureau heeft als uitgangspunt dat een goede werksfeer de basis is voor een succesvolle samenwerking. Op dit moment voorzien wij verschillende opdrachtgevers door het hele land van bouwkundige specialisten. Wij hebben een enorme pool opgebouwd aan werktuigbouwkundigen, steigerbouwers, bouw opruimers, stukadoors, metselaars, (beton-) timmermannen. Of het nu gaat om een klus voor een paar uur per dag of om een klus van een paar maanden, wij hebben de juiste mensen!

De afgelopen jaren is er veel veranderd bij onze opdrachtgevers. In toenemende mate werken onze opdrachtgevers met een vaste flexibele schil van gespecialiseerde vakmensen. Deze vakmensen zijn bij Klik Uitzendbureau in dienst en worden via ons uitgerust (indien gewenst) met bedrijfskleding, PBM’s en gereedschap om voor een korte of lange periode een bijdrage te leveren aan uw organisatie.
Als bouwmedewerker heb je te maken met zwaar werk maar ook met vaktermen. Daarom selecteren wij altijd de fysiek sterke en ervaren kandidaten die echt verstand hebben van het vak. 
Ons ervaren personeel weet van aanpakken en rond dit project snel maar met perfect resultaat af.

Onze samenwerkingspartners voeren werkzaamheden uit met verhoogd risico in een risicovolle omgeving. Vaak gaat het om constructie- of onderhoudswerkzaamheden die plaatsvinden op bouwterreinen, in fabrieken, op werkplaatsen en bij installaties. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel en daarom is elke kandidaat die bij ons wordt aangenomen in het bezit van een geldig VCA certificaat en heeft dus de benodigde kennis over veiligheid op de werkplaats.

vacatures bouw
  • Volledig gecertificeerd: NEN-4400 & VCU.
  • Onze kandidaten beschikken altijd over een geldig VCA certificaat.
  • Een vast contactpersoon; 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.
  • Geen taalbarrière; alle kandidaten spreken Nederlands.